АКТУАЛНИ

Георги Куков от “Величие” с признание: Изпълнявал съм договори по обществени поръчки в системата на здравеопазването (ВИДЕО)

Георги Куков от “Величие” с признание: Изпълнявал съм договори по обществени поръчки в системата на здравеопазването (ВИДЕО)

MEDIAMALL вече освети по-рано големите обществените поръчки, които са били изпълнявани от депутата на партия “Величие” Георги Куков. Днес той застана пред камерата на MEDIAMALL, за да даде отговори на някои въпроси.

Куков не отрече, че години наред е един от основните доставчици на медицински изделия и консумативи за лечебните заведения.

На въпрос: “След като здравеопазването е приоритет за “Величие” Вие разказал ли сте на своите избиратели, че години наред сте реализирали приходи за милиони левове по обществени поръчки?” Куков смутено призна, че не бил разказал на избирателите си за този факт.

Той заяви, че има фирма от 30 години и че не е ползвал протекции от “високо” за доставка на медицински консумативи за големите държавни лечебни заведения.

На въпрос: “От САЩ ли сте внасяли песмейкърите за сърдечно болните пациенти?” Куков отказа да отговори.

Какви неудобни въпроси бяха зададени още на депутата Куков от “Величие” и как завърши интервюто на MEDIAMALL, гледайте във видеото:

Източник: MediaMall.info

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News