Депутати от парламентарната група на „Величие“ са заплашвали Ивелин Михайлов

Депутати от парламентарната група на "Величие" са заплашвали Ивелин Михайлов
Депутати от парламентарната група на „Величие“ са заплашвали един от основателите на партията – Ивелин Михайлов, съобщи той пред БНР:
 
„Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен…Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически“.
 
На въпрос дали заплахите са идвали от техни депутати, или от други, Михайлов отговори:  „Да, наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони…“
 
Тоест ваши депутати се ви заплашвали: „Да, заплахи за мен предимно, че ако нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия“, каза Ивелин Михайлов.
Той допусна, че депутати от „Величие“ биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат:

„Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят – вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка“.

На въпрос дали това са някои депутати, или е парламентарната група, Михайлов отговори: „Някои депутати“. Те мнозинство ли са? – „Малцинство са“, посочи Ивелин Михайлов.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.
 
Снимка: БТА
 
Източник: БНР

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News