А кога ще изхвърлим дефектните ни политици и министри?

А кога ще изхвърлим дефектните ни политици и министри?

Вчера комисията по отбраната в парламента реши, че България ще раздава „дефектни“ ракети С 300 на Украйна. Естествено, че удобно в този момент хората на Тагарев, че именно ракетите С 300, на които украинците са хвърлили око от доста време, станаха дефектни.

Дали си спомняте, онзи министър на Украйна, който прекара почти месец в България и ни обясняваше нагло от какво оръжие имала нужда страната му? А дали си спомняте, че веднага след това един посланик на Украйна в България, нагло ни връчи списък с оръжията, които да им предоставим безплатно и представете си в този списък на първо място бяха поставени „дефектните“ ракети С 300?

Дали има някой нормален човек в България, който да вярва на тези нелепици, че ще подаряваме на Украйна дефектни ракети С 300? Дали вече и най-заспалите на територията България не разбраха, че ни инсталираха политици и министри, които съсипват родината ни и обслужват откровено чужди интереси?

Всъщност, кога най-после ще се осъзнаем като народ и ще изхвърлим дефектните ни политици и министри? Можем и да ги подарим, но май никой няма да пожелае този безплатен подарък! Просто никой не желае дефектна стока.

От упор