Жесток скандал с президента Радев в Черна гора

Жесток скандал с президента Радев в Черна гора

Черногорският премиер Милойко Спаич не се появи на среща с българския президент Румен Радев в Подгорица, съобщи черногорското издание „Виести“.

Водената от Радев делегация е напуснала сградата след четири минути чакане.

Официалното посещение на държавния глава вчера започна с тържествена церемония пред президентския дворец „Плави дворац“. Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати от президента Яков Милатович.

„С посолството на България беше договорено срещата да се проведе в приемната в сградата на правителството от 17:00 ч., тъй като премиерът Милойко Спаич имаше голямо желание да се срещне с президента Радев, въпреки натоварения дневен ред.

По-ранната среща на премиера с голяма туристическа компания продължи три минути повече от предвиденото, а делегацията на президента на България Румен Радев напусна сградата на правителството след четири минути чакане“, съобщиха от черногорското правителство пред медията.

Срещата е трябвало да се проведе в същата приемна зала, където са проведени разговорите с представители на компанията. Причината за забавянето е, че „помещението трябвало да се подготви за следващата среща“.

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News