Вашият хороскоп за 24 септември 2023 година

Вашият хороскоп за 31 януари 2024 година

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес (24 септември 2023) може да поемете отговорности, които да ви накарат да се почувствате още по-уверени и способни. Може да се окаже, че като правите повече, чувствате, че придавате по-голяма стойност на вашия живот и този на тези, които са свързани с вас. Днес помислете върху това как се идентифицирате – чрез работа, социален статус или вида на тялото – може да ви даде по-добро усещане за това кой мислите, че може да сте, но не непременно кой сте. Вместо това, може да помислите да се дефинирате не чрез светски неща, а чрез самия факт, че сте живо създание, както и всичко останало.

Телец 20 април – 20 май

Телец: Желанието за спонтанност може да ви насърчи да се освободите от обичайната си рутина днес. Може да забележите, че имате повишено чувство за приключения и желание да учите и опитвате нови неща. Днес може да помислите да направите нещо напълно необичайно, като например да изследвате нова култура. Поставете си за цел да научите за обичай, който може да смятате за непознат или необичаен, като посетите някое различно място, опитате тамошната кухня или отидете на местен културен фестивал. Може да откриете, че пътуването, независимо дали е местно или международно, обогатява живота ви, като ви позволява да изпитате различна нотка от живота.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Настроението за любов може да ви подтикне да направите всичко възможно днес, за да сте сигурни, че хората, на които държите, не страдат под тежестта на скритата болка. В този ден ще се чувствате особено мили и грижовни. Това може да е прекрасно време да потърсите възможности да предложите своята любов и подкрепа на онези, които, поради някаква причина се чувстват наранени. Може да подпомогнете този процес, като просто сте там, да изслушате без да осъждате или безкористно да предложите помощта си. Докато стоите до близките си днес, може да откриете, че техните борби събуждат известна мъка във вас. По същия начин, виждането как се справят те, ще ви помогне да започнете собственото си пътуване на изцеление.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вашата гъвкавост ще бъде вашето най-голямо предимство днес. Може да бъдете призовани да обедините усилията си по споделен проект с колега от различен отдел или да работите рамо до рамо с член на семейството, с когото не сте били съгласни в миналото. Въпреки, че могат да възникнат дребни недоразумения, на практика можете да гарантирате, че вашите усилия ще бъдат посрещнати с успех, като приемете отношение на компромис. Ако ви се струва, че другите не желаят да си сътрудничат днес, може да успеете да ги очаровате, като подчертаете ангажимента си да видите, че резултатът от споделените ви усилия е от полза и за двама ви.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Може да сте силно мотивирани днес и по този начин ясно да осъзнавате какво желаете и да сте готови да достигнете до него. Тъй като нивата ви на енергия са високи ще се чувствате комфортно да работите по-дълго или да поемате повече отговорности. Може да откриете, че сте много продуктивни и че другите хвалят резултатите ви. Лекотата, с която се справяте с тежката работа, може да е резултат от способността ви да визуализирате какво искате от живота. Да се ​​оттеглите на тихо място за няколко минути, за да си представите идеалното си бъдеще, може да ви тонизира и да ви накара да се почувствате ентусиазирани да изпълнявате задълженията си. Ако имате предвид дългосрочните си цели днес, вероятно инстинктивно ще направите избор, който да ви помогне да напреднете по избрания от вас път.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Мощни романтични и страстни чувства могат да избухнат в сърцето ви днес, което ще ви подтикне да действате по-нежно от обикновено. Вашите реакции на емоционални стимули може да са доста интензивни. Емоционална песен, горчиво-сладък филм или книга с красива проза могат да ви вдъхновят да потърсите подобни трогателни преживявания в собствения си живот. Това може да е прекрасно време да обмислите всички онези качества, които цените в хората, на които държите, и да съставите любовни писма, които възхваляват техните добродетели. Ако смятате, че трябва да снижите силата на емоциите си, преди да изразите чувствата си, направете го. Докато разкривате душевното си състояние, вашите близки най-накрая ще разберат дълбочината на вашата нежност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес вашите лични и семейни задължения могат да се превърнат в приоритет, докато търсите възможности да дадете на близките си помощта, грижата и обичта, които смятате, че заслужават. Случайна среща или телефонно обаждане може да насочи вниманието ви към приятел или роднина, изправен в момента пред огромно предизвикателство. Вероятно ще отговорите, като приемете ролята на благодетел и ще се грижите за хората, на които държите, през техните трудности. Можете да се възползвате максимално от вашите любящи чувства, като положите усилия да гарантирате, че хората, които са важни за вас, са здрави, щастливи и изпълнени със желание за живот.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес ще сте благословени с невероятна способност да почувствате защитата на другите. Вашата интуиция може да ви помогне да разберете какво мотивира хората, които срещате през деня си и как най-добре да общувате с тези хора. Това ще ви даде чувство за проницателност, докато се движите напред, че вашата проницателност има положително влияние върху вашата ефективност. Ако имате затруднения с усета си, помислете първо, че хората, с които работите и взаимодействате, се ръководят от набор от ценности, харесвания и не харесвания и емоционални състояния, които може да се различават значително от вашите собствени. Позволете на вродената си проницателност да ви води днес.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес ще имате шанса да разберете, че животът може да бъде изобилие. Това признание за благословиите, които Вселената ви е дала, може да вдъхнови чувства на щедрост в душата ви. Може да бъдете стимулирани да дадете на другите същите лични или професионални възможности, на които някога сте били дадени, или да помогнете на другите да постигнат мярката на финансова сигурност, на която се радвате. Желанието ви да посветите част от ресурсите си за подобряване на живота на другите може да ви накара да си спомните всички случки, в които други са действали безкористно, за да видят, че сте добре осигурени. Ще се почувствате много благодарни за всичко, което сте получили и по този начин ще бъдете вдъхновени да направите всичко по силите си, за да гарантирате, че на другите ще бъде даден шанс да изпитат подобно чувство на всеобща благодарност.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Може да изпитате силно желание да достигнете до хората около вас днес и да направите каквото можете, за да подобрите света. Тъй като сте в доброжелателно и добродушно настроение, може да потърсите възможности да помогнете, както на близките си хора, така и на хора с по-малко късмет от вас. Това може да бъде прекрасно време за събиране на благотворителни дарения, които ще бъдат от полза за организация, чиято мисия подкрепяте или работите директно с хора, които могат да се възползват от вашия опит и ресурси. Благодарността, която получавате, може да докосне душата ви по начин, който друг не може да направи, ще бъдете подтикнати да изразите своите състрадателни чувства към всеки, когото срещнете.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Докато разглеждате бъдещите си планове днес, може да бъдете завладени от възможности, които виждате да се разиграват в ума ви. Плановете, които веднъж са събудили страстите ви, могат да започнат да събуждат страховете ви, карайки ви да се запитате, дали наистина сте способни да постигнете целите, които сте си поставили. Въпреки това, докато се забавлявате с видения за безкрайни задължения и предизвикателства, бъдещето ви очаква. Можете да повлияете на цвета и качеството на това бъдеще, като положите съзнателни усилия да се освободите от тревожните и песимистични мисли, които замъгляват ума ви. Ако очаквате положителен изход днес, можете с ентусиазъм да си проправите път към бъдещето.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес голяма част от времето ви може да премине в изследване на различните области на ума си в търсене на нови идеи. Това, което в крайна сметка ще откриете, може да е по-скоро от вътрешен свят, отколкото от външен свят. Вероятно ще се окажете потопени във визуализации за бъдеще, които отговарят на почти всичките ви положителни очаквания, що се отнася до кариерата и личния ви живот. Този далновиден поглед върху съдбата, за която копнеете, може да ви вдъхнови да предприемете действия в настоящето. Много е възможно точно днес да е денят, в който да съставите работещ план, който ви позволява да започнете сериозно да следвате амбицията си.

Източник: happywoman.bg

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News