Малки хора, малки интриги – голямо село Батин!

Малки хора, малки интриги - голямо село Батин!
„Искам просто да кажа, че ген. Наско представлява една малка крачка за развитието на политическата интрига, но пък е огромен скок в цивилизационното развитие на село Батин“

Младите гейове може би не помнят, но по време на президентските избори през 2000 година, именно най-малкият генерал на планетата Наско Насков бе човекът, който по възможно най-селската схема извъртя собствения си кандидат-президент Петър Стоянов. 

От друга страна, младите гейове е нормално да не помнят този факт, защото в Разградско сигналът тогава бе сравнително слаб, а педерастията все още не беше престижна политическа платформа. 

Всъщност, доколкото помня, през онези години единствено г-н Иво Прокопиев имаше виза за София, а Борис Бонев е бил само на 12 г., което пък означава, че колкото и да е бил напредничав за възрастта си, едва ли по онова време е знаел как точно се прави политическа клизма. 

Защо казвам всичко това? Ами, защото най-малкият генерал на планетата Наско Насков в своята същност никога не се е занимавал с опазване на националната ни сигурност, а винаги е въртял единствено интриги, които по своето мисловно съдържание най-вероятно е научил на площад у село Батин. 

Чета сега, например, че тази брадата фея (леприкон) била решила да прецаква ДАНС, изполвайки за целта свой щатен палячо, с цел пренаписване истината със стара дата. Чета и не мога да проумея, колко умен трябва да си, за да ти хрумне тая брилянтна оперативна схема???

СКАНДАЛ! Атанас Атанасов задейства машата си шефът на ДКСИ, спешно да издаде становище, че справката на ДАНС трябвало да бъде „класифицирана информация“!

Риторичен въпрос.

Или с други думи. Генерал Наско притежава физическото могъщество на куца панда, съчетано с интелектуалния капацитет на сладък тапир. И днес, именно въз основа на тези свои качества, той отново се е хвърлил в луда битка, която накрая, както обикновено, ще достигне мащабите единствено на междублокова провинциална свада, обилно полята с метил и евтина интрига.

Искам просто да кажа, че ген. Наско представлява една малка крачка за развитието на политическата интрига, но пък е огромен скок в цивилизационното развитие на село Батин. 

Или с няколко думи – само в Тайланд му вярват на този!

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL