АКТУАЛНИ

Журналистът Васил Петев: Засрамете се! За смях ни направихте! Толкова ли не ви остана малко българско достойнство?

Журналистът Васил Петев: Засрамете се! За смях ни направихте! Толкова ли не ви остана малко българско достойнство?
Никога не съм знаел, че има толкова много американци в България. Толкова много гейове, лесбийки и тъмнокожи. И съм приятно изненадан от този fuck-т, въпреки предположението, че 99 процента от тях нито са стъпвали в САЩ, нито познават американската култура, нито пък различават Сенат от Конгрес.

Но! Това не е проблем за нашите политически балерини. Нещо повече – това е възможност! 

Какво имам предвид?

Мисля, че е назрял моментът Делян Пеевски да оглави ФБР, Асен Василев – Дружеството на независимите гейове на Сан Франциско, Киро – клона на картела „Синалоа” в Чикаго, а ген. Мини – „Уолт Дисни“. Ивайло Мирчев пък може да организира круизи с надуваема лодка в езерото на Горен Манхатън, докато Бойко тренира Missouri Tigers. 

Въобще, making blowjobs у нас си стана престижна професия. Пред очите на целия народ политическата ни класа върти такива свирки на Белия дом и Държавния департамент на САЩ, че чак Русата Златка се черви в Инстаграм. 

И истината е, че посолствоТО не е виновно за нищо! Просто много курви на тази локация. К`во да правиш?! Така е на Балканите! Оргията с чужденци у нас има своите дълбоки традиции – турци, руснаци, американци – ние винаги сме със свалени гащи. Щото сме добри. И секси motherfuckrs!

Да вземем Коцето Копейкин, например. Русофил бил. Глупости! От пръв поглед си личи, че Коцето е кубински бежанец, който иска да побратими Варна с Маями. План, който първо бе започнат от Портних и мирната му инициатива да открие първите официални пунктове за изкупуване на кокаин по Черноморието. 

Искам да кажа, че вече звучи логично Веско Маринов да открие пролетния футболен сезон с американския химн, а по предложение на Денков стадион „Васил Левски” да бъде прекръстен на “The small Yankee Stadium”. 

И за да не дърдоря повече, само ще отбележа известния факт, че никой не обича курвите. Да, за забавления стават, но за деца, компоти и бъдеще – не. Дори Благо Джизъса знае това. 

И съвсем накрая: Засрамете се, бе, шаврантии! Засрамете се! За смях ни направихте, нищожества долни. Толкова ли нямате малко достойнство? Малко, българско, достойнство.

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL