Вижте скандалната кметица Бобчева и схемите й с програмите на “Норвежкия финансов механизъм”

Вижте скандалната кметица Бобчева и схемите й с програмите на “Норвежкия финансов механизъм”
Тя се казва Надежда Бобчева и е от Силистра. Тя е личност с объркана политическа и сексуална ориентация

Тя е първата избраничка, първото назначение на новия кмет Васил Терзиев в Столична община.

Тя е „незаменимият“ зам. кмет по екологията. Надежда Бобчева идва в Столична община след като първо е зам. кмет по екологията на район „Оборище“.

Кадърът е с руско потекло по майчина линия и сериозно семейно комунистическо наследство. Баща и майка комунисти. Бащата, Друми Бобчев беше кмет от БСП на силистренско село. Леля й Наталия Карионова си беше висш партиен кадър и партиен секретар, съпругът и също. Техни съседи от онова време си спомнят, че хората в махалата винаги са си мерели приказките за властта пред членовете от нейното семейство, защото се е говорило, че са уши не само на БКП“

През целия си мандат като “еколог” в „Оборище“ Бобчева въобще не се явява на работа, твърдят нейни доскорошни подчинени. Защо ли? Ами, защото екологията в София не й стига, а амбициите й се простират върху екологията на цяла Европа. Специалистката по европейски програми и върла комунистка от Силистра обикаля континента с нашите пари – парите на данъкоплатците. Бобчева работи по няколко програми на Норвежкия финансов механизъм, като според наши източници същата е усвоила хиляди неотчетени средства.

Вижте по коя програма лапа парички лицето Бобчева:

 „Бъдеще за децата: Предоставяне на комплексна социална подкрепа за непридружени деца на мигранти и бежанци“, с номер от ИСУН BGHOMEAFFAIRS-1.003-0004“, финансиран от Програма „Вътрешни работи“ на Норвежкия финансов механизъм за периода 2014-2021.

 Всъщност 2021 година отдавна е отминала, но явно столичният кмет г-н Терзиев не знае нищо за скандалната биография на своята избраница. Ето малко инфо за нея:

Бобчева е предложена от Владислав Панев на Васил Терзиев, като схемата й е проста и нагла. Тя първо взима кредити от Столична община след което баламосва колегите си с някакви бляскави проекти по Норвежкия механизъм (като тук говорим за три програми на които е ръководител Бобчева), а после не се разплаща с хората положили труд и продължава да взима кредити и още кредити…

Нищо чудно съвсем скоро норвежците да запорират сметките на Столична община, като това не е шега, тъй като няма абсолютно никаква отчетност на хилядите евро прахосани от Бобчева.

Всъщност темата “Надежда Бобчева” е огромна, като MediaMall обещава на своите читатели, много скоро да им я представи в нейната пълна скандалност.

Ще ви разкажем, например, как с общински имот находящ се в район „Оборище“ на ул.“Цар Симеон“ 78, Бобчева взима кредити от СО и не ги връща. Днес през 2023 година, същият този имот, тъне в пълна разруха, а норвежците от своя страна искат да блокират сметките на СО. А там, уж, трябваше да се учат и обгрижват украински деца…

ОЧАКВАЙТЕ!

Източник: MEDIAMALL.INFO