СГП назначи охрана на министър Йоловски, заради заплахи от Кирил Петков, Божанов и Денков

СГП назначи охрана на министър Йоловски, заради заплахи от Кирил Петков, Божанов и Денков

МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА ДАВА ПОКАЗАНИЯ СРЕЩУ КИРИЛ ПЕТКОВ, БОЖАНОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ, ЧЕ Е ПРИТИСКАН 640 МЛН.ЛВ. ДА ОТИДАТ В „ЕДНИ ХОРА“! БОЖАНОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ И ДЕНКОВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ! ШЕФЪТ НА ДАНС ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ПРЕДЛАГА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЗАМЕСТНИКА СИ!, писа сайтът АФЕРА преди броени дни.

Тогава написахме, че пред Софийска градска прокуратура министърът на електронното управление Йоловски и дал показания, че е притискан от Кирил Петков и Божидар Божанов, респективно от Николай Денков и е дал показания срещу Петков, Божанов и Денков, че е заплашван, заради обществени поръчки за 640 млн. лева.

По образуваната предварителна проверка от СГП от 29 октомври т.г., прокурорска проверка образувана в деня на изборите, Е НАЗНАЧЕНА ОХРАНА НА МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ, разкриха единствено за АФЕРА брилянтни източници от прокуратурата.

На практика министър от ПП в действащо правителство на ПП е дал показания срещу председател на парламентарната група на ПП Кирил Петков и депутат от ПП Божидар Божанов, както и срещу премиер от ПП, заради това, че е заплашван, включително и с децата му, за поръчки за сумата от 640 млн.лв., които очевидно иска да лапне ПП компанията.

И министърът от днес с постановление на СГП е вече с назначена охрана.

За да го пази от … собствените му партийни ПП „колеги“.