Костадин Костадинов: Ваня Григорова прилича на проект на американското посолство

Костадин Костадинов: Ваня Григорова прилича на проект на американското посолство

“Ваня Григорова прилича на проект на американското посолство”, това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов в предаването „Лице в лице“ на bTV.

“Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на г-жа Григорова.В хода на кампанията забелязахме класическите наченки на проект – едно лице, на което се създава добър медиен комфорт с пищна медийна и рекламна кампания. Това го видяхме и с “Продължаваме промяната” и “Български възход”. От опит ние знаем, че когато едно нещо прилича на проект, държи се като проект и говори като проект, значи е проект. Това нещо могат да направят само собствениците на държавата – американското посолство, заяви Костадинов. Времето ще покаже дали тя е такъв проект, добави той.

Проект, на който БСП е донор

“Това може би ще стане поредният проект, на който БСП е донор – преди това такива бяха проектите на Стефан Янев и Кирил Петков. Като гледам реакцията на Корнелия Нинова, може би има някакви търкания между нея и Ваня Григорова. Проверката на времето е много важна. Ние вече девета година работим самостоятелно и никога не сме имали медийна подкрепа като на Ваня Григорова”, допълни той.