„АФЕРА“: КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ПРИТИСКАЛ МВР МИНИСТЪРА КАЛИН СТОЯНОВ!

"АФЕРА": КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ПРИТИСКАЛ МВР МИНИСТЪРА КАЛИН СТОЯНОВ!

На 17.11.2023 първа и единствена АФЕРА написа:

КИРИЛ ПЕТКОВ Е НАТИСКАЛ МВР МИНИСТЪРА КАЛИН СТОЯНОВ ДА РАБОТИ ПО ИЗБОРИТЕ ЗА ТЯХ! ГЕНЧО ХРИСТОВ Е ОРЪЖЕЙНИЯТ ТЪРГОВЕЦ, КОГОТО ПЕЕВСКИ ВИЗИРА!

Днес по Нова телевизия вътрешният министър Калин Стоянов изрече в прав текст и потвърди написаното от АФЕРА:

„…Многократно ме молеше Кирил Петков да стана министър на вътрешните работи и аз отказвах и се двоумях. С Кирил Петков ме свърза Петър Петров, който е заместник председател на ДАНС! След като приех предложението, заявих на Кирил Петков, че приемам при условие никой да не се намесва в работата на МВР. Впоследствие след като се направиха няколко такива опити за вмешателство в работата на МВР, ето го резултата – искането на моята оставка.

За разговорите ми с Кирил Петков аз съм запознал всички политически лидери, които подкрепят това правителство, запознал съм Денков и Мария Габриел.

Направи се опит за вмешателство в работата на МВР, да се казва как трябва да работи МВР, с кой да работи, но след като отстоях на този натиск, резултата е, че се иска моята оставка.

Кирил Петков беше човекът, който направи опитите за натиск за това с кои хора да работи МВР, да ми налага хора от МВР, които да бъдат назначавани на определени позиции, но аз устисках и не се поддадох на този натиск!“

И сета – особено внимание! Какво изрича МВР министър Калин Стоянов? Кой го е свързал с Кирил Петков? Заместник шефа на ДАНС Петър Петров!:

„…Многократно ме молеше Кирил Петков да стана министър на вътрешните работи и аз отказвах и се двоумях. С Кирил Петков ме свърза Петър Петров, който е заместник председател на ДАНС!“

На 14.11.2023 единствена АФЕРА публикува:

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО ЗАЩО ПП/ДБ СА ПРОТИВ ДЕРОГАЦИЯТА НА ЛУКОЙЛ! ТЕХНИЯТ ЗАМ-ШЕФ НА ДАНС ПЕТЪР ПЕТРОВ Е ЧОВЕКЪТ НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ. ЛЕЛЯТА НА ЗАМ-ШЕФА НА ДАНС „ПЕШО БОГАТИЯ“ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ ЛИЦА НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ! ВРЪЗКАТА „ДЕНКОВ – ПП/ДБ – ЛУКОЙЛ“ МИНАВА ПРЕЗ ПЕТРОВ, КОГОТО ИСТЕРИЧНО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ШЕФ НА ДАНС!

Преди това АФЕРА в няколко свои публикации анализира категорично и пунктоално защо премиерът Николай Денков ЛЪГА НАГЛО И АРОГАНТНО, искайки оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев в така наречените си „мотиви“, с истеричното бързане да бъде свален шефа на ДАНС, за да бъде назначен човекът на простокировци и атанасовци – същият този Петър Петров!

И сега, незабавно ГЕРБ и ДПС, не казваме ПП/ДБ, защото те никога няма да го направят, трябва да поискат оставката на земестник шефа на ДАНС Петър Петров, заради … политическо кадруване, което си е позволил!

Както и шефът на ДАНС Пламен Тончев НЕЗАБАВНО да направи предложение за освобождаването на заместник председателя на ДАНС Петър  Петров, заради това, че си е позволил да участва в политическо кадруване!

Защото след признанията на Калин Стоянов как е бил притискан от Кирил Петков, вече нагледно става ясно защо ПП/ДБ в истерия искат оставката на шефа на ДАНС, за да назначат своята капия Петър Петров и за какво точно искат да го назначат като шеф на ДАНС – за да прави точно онова, което са искали от Калин Стоянов, но той е отказал!

Веселина Томова

Източник: АФЕРА