Преди ден главния прокурор Иван Гешев огласи пред медиите за разкрити над 100 кг. кокаин и арестуван бивш шеф на митниците. Всъщност именно Ревизоро е назначил шефа на Митница София, арестуван за трафика на кокаин, по времето, когато е бил директор на Агенция Митници. Фирмата, осъществила транспорта на кокаина и лайн е същата, която е транспортирана отпадъците от Италия, установени на пристанището във Варна, с несъответстващи кодове на осъществения внос.
И всичко това е свързано с ВМРО, което не допуска никой да припари до тази територия. Интересна подробност е, че и Гешев не посмя да арестува зам.-министъра на екологията Николай Кънчев, който е дясната ръка на Красимир Каракачанов известен и като агент Иван от ДС. А сега нека направим връзките по дневника на един разузнавач, който съдира мафията и я кара да полудява.
Внимавайте!
Лицето Юри Смуков от гр. Петрич е бивш шеф на Митница Кулата, офицер от ДС, с голям опит за осъществяване на безпроблемно протичащ трафик, контролиран от ДС. Същият е дългогодишен приятел и колега с Христо Христов от 6то на ДС, настоящ съветник по национална сигурност на Каракачанов, като и с дългогодишния шофьор на Каракачанов- Йотко Андреев, в момента директор на Миграция при СДВР. Йотко Андреев запази поста си в МВР, въпреки огромния скандал с приближена до него фирма, която се оказа, че превозва бежанци в Бургаска област.
Подаваме инфо към прокурор Гешев, че тези лица и в този момент са на върхови позиции в държавата, а паричните потоци върху, които влияят са за милиарди левове, но нека продължим по нататък.

Юри Смуков се счита за ракета-носител на депутата от НФСБ от Петрич Борис Ячев. Борис Ячев преди да попадне в НФСБ беше зам.-председател на Каракачанов във ВМРО, заедно със Славчо Атанасов. Именно обороти свързани с белия прах ги скарват, но към днешна дата ДС сложи всички на място, като направи Ячев шеф на парламентраната комисия за борба с корупцията и кофликт на интереси. Представяте ли си какви хора се ” борят” срещу корупцията.
С помощта на ДС Ячев успя да инсталира протежето си Светлана Йорданов през 2015 г. за главен експерт в одел „Наркотични вещества и съвети“ на дирекция „Лекарствена политика“ към Министерство на здравеопазването. Същата преди това е собственик на фирма за увеселителни мероприятия, при които се пласира белия прах.
Към днешна дата Йорданова вече е зам.-министър на здравеопазването. Да, да разбираме, че ви се изправят косите, но по-важното е да разберем дали на прокурор Гешев ще му стиска да се изправи срещу истинската мафия.
А сега нека все пак да припомним, че Юри Смуков и днес често може да бъде засечен на Пиротска 5, където се помещава централата на ВМРО.
Из дневника на един разузнавач.

Източник: Bnews.bg