Честит рожден ден Владимир Владимирович! Бойко ми даде телефона ви, но не казвайте на Тагарев, щото е истерик!

Ще стане луд скандал! Ще проваля евроатлантическото лице на “сглобката”!

Мислех да се обадя днес на Владимир Владимирович по случай рождения му ден, обаче пък после си викам, ами ако вземе да ме пита откъде му имам телефона? Как да му обясня, че не е от руския поп, а че Баце ми го е дал?!?!

Ще стане луд скандал! Ще проваля евроатлантическото лице на “сглобката”!

После като почне Тагарев да разпитва, ама, откъде Бойко има телефона на Путин? Колко често се чуват? Имат ли връзка? А деца? Ще го накаже с 200 лицеви опори на плаца. Пред Мариупол. А Баце вече е дърт,…ще вземе да си докара някоя сърдечна мускулна треска, че после на Биков няма да му се вярва от сълзи!

Затова реших да го поздравя чрез куриер. Ще сложа в един плик ген. Атанас Атанасов и ще му го пратя като знак на признателност от българския народ. Да си го сложи Путин на бюрото, че да си остри моливите с него. Ген. Наско има брутална захапка!

Щото, помислите, какво друго да му подарим ние на Путин?! Айде, Зеленски е лесен! Звъниш до Колумбия и подаръкът идва, но Владимир Владимирович е друга бира…

Не знам. Но добре, че е рождения ден на Путин! Че да му се топлим от свещите. Щото при тея енергийни експерти у нас, скоро и кибрита ще се продава на борсата!

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL