Страхил Ангелов: Защо когато Израел убива палестинци това се нарича „изконно право да се защити“, а когато онези хора се защитават биват сочени като „терористи“?

„Защо когато Израел убива палестинци това се нарича „изконно право да се защити“, а когато онези хора се защитават биват сочени като „терористи“? Колко палестинци са били убити в окупираните от Израел територии от началото на годината? Те не са ли хора?
И това продължава много, много години, а сега Нетаняху с безкрупулната си политика докара това нещастие на Израел и целия регион!
 
Защо никой не пита какво провокира Палестина?
Защо Израел всеки ден нанася въздушни удари по суверенни съседни държави като Сирия и Ливан и това някак си остава незабелязано от „световната демократична общност“?
 
От къде накъде Израел има право да тероризира милиони, години наред, а те нямат право да се защитават и сега, когато го направиха с контрабандирани американски оръжия от Украйна, Нетаняху заплаши, че ще изтрие Палестина от лицето на земята! И този му „призив“ се приема с възторг, умиление и даже среща одобрителни възгласи и аплодисменти!
Американската дълбока държава е в агония и са готови да запалят света само и само да оцелеят! Свят, който те не контролират, не им е нужен!“
Това написа във Фейсбук Страхил Ангелов.