СКАНДАЛ! Атанас Атанасов задейства машата си шефът на ДКСИ, спешно да издаде становище, че справката на ДАНС трябвало да бъде „класифицирана информация“!

„Гнома“ с поредното си безумно действие!

От свои брилянтни източници в ДКСИ, АФЕРА разкри, че Атанас Атанасов е задействал машата си – шефът на ДКСИ /Държавна комисия по сигурността на информацията/ Цвятко Георгиев да се събере СПЕШНО заседание и да издаде становище, че Справката на ДАНС за престъпните действия на заместник министъра на електронното управление.

Становището на ДИКСИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ, по заръката на Атанасов, че Справката на ДАНС е било необходимо да бъде секретна и така да е в графата „класифицирана информация“, а не явна, каквато е.

Целта на поредното „активно мероприятие“ на Атанас Атанасов чрез контролираната от него ДИКСИ е да бъде отново атакувана ДАНС.

Това е поредното безумно действие на Атанасов, който очевидно не е изобщо запознат със закона кога една справка на ДАНС е явна и кога трябва да е секретна.

Скандалното е, че Атанасов задейства спешно цяла Служба за да извади „становище“ точно такова, каквото ТРЯБВА НА АТАНАСОВ, заради личните му и користни интереси.

Afera.bg