Обичаната актриса Рени Врангова публикува покъртителен разказ, в който главен герой става нейната 89-годишна майка. Само правилната намеса на от страна на брата на Рени спасява възрастната жена да не бъде поредната бройка в статистиката на Щаба. Вижте какво разказа Рени Врангова:

„Преди няколко дена на майка ми( 89 години ) и става лошо, много ниско кръвно( 110/40). Жената, която се грижи за нея се притеснява и вика Бърза помощ, обажда се и на брат ми, който Слава Богу е наблизо и веднага отива при майка ми. Идва лекар, установява ниското кръвно, “ назначава” да се дава кока кола и солен айрян. Решава обаче и да измери температурата, съобщава 38 градуса, преслушва гърдите и заключава, че майка ми е със затруднено дишане( такива оплаквания досега не е имала) и ще е добре да я вземат в болницата и да я сложат за малко на апаратно дишане, но и добавя, че ще я запишат като болна от коронавирус. На въпроса на брат ми – как така, без тест, без доказателство, лекарката отговаря : Така се прави!!! Брат ми, разбира се, не допуска това да се случи. Малко по- късно майка ми се оправя, няма температура, вече няколко дена след този случай се чувства добре.
Мисля само затова, какво би се случило ако брат ми не беше там.
Майка ми щеше да е поредната бройка от статистиката БОЛНИ от коронавирус?
Щеше да е в болница, нас нямаше да ни допуснат при нея( тя сама е безпомощна, защото има деменция) и… подтискам въображението си.
Как вече да вярвам на данните, които се съобщават всеки ден?
Знам колко им е трудно на лекарите, но Моля Ви, това не трябва да се прави!!!
Моля Ви!!!“

Снимката на статията е от Фейсбук профила на актрисата Рени Врангова