Как Руската църква в София бе обезглавена чрез активното мероприятие „Протест“?

Мнозина изобщо не разбраха за едно от най-пъклените дела на Сатана, което бе извършено вчера в София чрез провеждане на активното мероприятие „Протест“. Много хора вероятно вчера сутринта са си задавали въпроса- Защо толкова много полиция е струпана в центъра на София? За протокола отговорът гласи – Ще има протест на Възраждане.

  На по-наблюдателни хора им прави впечатление, че такива огромни полицейски сили не е имало дори на протестите през 2020 година, когато на същото място се събираха всяка вечер десетки хиляди протестиращи. Толкова много полиция нямаше и на многохилядния протест, който организираха само ден по-рано синдикатите, но се оказва, че на мижавия протест от няколкостотин души са струпани оогромни полицейски сили.

Защо? Каква е истинската причина?

За истинската причина съобщават само две медии- сайтовете Афера и MEDIAMALL. Всички останали, които се самоопределят за медии мълчат прилежно.

Истинската причина е свързана с обезглавяването на Руската православна църква в София. Докато късопишков се прави на оратор пред докараните с автобуси негови привърженици, слугите на Сатана извършват най-пъкленото си дело срещу Бог, срещу което не въстават българи, а въстава Мария Захарова-говорител на руското външно министерство, която пише:

„На 21 септември свещениците от Руския храм в София са били привикани в българската имиграционна служба, откъдето са получили заповед в срок от 24 часа да напуснат територията на тази балканска държава като лица, предполагаемо представлящи заплаха за националната ѝ сигурност. Става дума за предстоятеля на Подворието на Руската православна църква в София архимандрит Васиан, секретаря на Подворието протойерей Евгений и служител на храма.

Този изключително неприятелски акт не подлежи на никакво логично обяснение. Възмутени и шокирани сме от случилото се.

Хората, посветили живота си на служение на Бога в името на единството на руския и българския народ на основата на обща религия и християнски ценности, подобно на престъпници в специални коли с решетки на прозорците, бяха върнати обратно в храма от Българска имиграционна служба, за да си приберат нещата и ще бъдат изгонени като нарушители. Те просто ще бъдат отведени до границата със Сърбия, където ще бъдат изоставени на произвола на съдбата. Особено богохулство е, че тази стъпка е предприета на празника Рождество на Пресвета Богородица – свещен и чист ден за енориашите на Руската православна църква.

Това за пореден път показва, че сегашното ръководство на България окончателно е поело по пътя на разрушаване не само на политическите контакти между държавите, но и на културно-хуманитарните връзки между нашите народи. Сега целта е да се скъсат отношенията между сестринските Руска и Българска православна църква, братските връзки между руския и българския народ.

Отговорността за бързата деградация на двустранните връзки между Русия и България е изцяло на българската страна.“

По-наблюдателни забелязват, че на протеста на Възраждане не се вее нито едно руско знаме, което е по нареждане на вожда, който единствен е просветен какво ще се случи на 300 метра от мястото на протеста му. Нещо повече, той е инструктиран от посолството, най-вероятно лично от Галя и изтегля протестиращите от жълтите павета пред Министерски съвет на кръстовището на „Орлов мост“.

През това време служителите на Бог от Руската православна църква  са натоварени и транспортирани до сръбската граница и позорно са прогонени от България. За да бъде цинизма пълен, късопишков повежда хората към Паметника на съветската армия, където по инструкции от Посолството започва да се прави на русофил.

Запомнете това служители на Сатана!

„Обаче, горко вам, богати, защото си получавате утехата.

Горко вам, преситените сега, защото ще изгладнеете.

Горко вам, които се смеете сега, защото ще се наскърбите и разплачете.

Горко вам, кога всички човеци заговорят добро за вас.

Защото тъй постъпваха техните бащи с лъжепророците.“ (Лк. 6:20-23, 24-26)

Неслучайно късопишков многократно повтаря пред протестиращите, че е избрал именно този ден за протест, неслучайно депутатите му призовават протестиращите, които са много по-малко от полицаите да не нарушват обществения ред и неслучайно късопишков е наредил да не се носят руски знамена на протеста! 

Страхували са се слугите на Сатана да не би случайно миряните да научат за пъкленото им дело и да се вдигнат да защитават своя духовен водач! Ето затова е било струпването на огромни полицейски сили! 

Късопишковци и неговите господари тръгнаха срещу Бог.