Какво ще се случи ако хората спрат да се тестват за Covid-19? Поставяме този въпрос, за да разширим кръгозора на мисленето ни като общество. Отговорът би следвало да бъде няма тестване- няма Covid-19 . Да, превръщаме се в жертва на технологията. Да, ама без да искаме да влизаме в конспирации ще се опитаме да насочим вниманието ви върху някои факти.

Не ви ли прави впечатление, че някой умело дирижира процесите с тестването. В началото ни затвориха и създадоха истерия чрез страх от вируса. Много тънко започнаха да ни набиват мисълта за тестване и как тестваните едва ли не имат пропуск за предвижване. Трябваше обаче да въведат и начини, които да стимулират хората да се тестват.

В началото всеки, който искаше да се лекува или имаше насрочена планова операция трябваше да се тества. После дойде по-лесното. За да отидеш на почивка в друга страна трябваше да се тестваш. Кой и как се разпорежда с тази информация и до днес никой не знае. Важното е да има тестване, защото то ще поддържа страховете ни, а и Covid-19.

Нашите управляващи дори предвидиха или им наложиха да въведат принудително тестване и лечение (ваксиниране) в Закона за здравето. Единствено журналиста Димитър Байрактаров се противопостави на това безумие и поиска от обществения защитник Омбудсмана да сезира Конституционния съд. Оказа се обаче, че и обществен защитник нямаме като хората, тъй като Диана Ковачева-омбудсмана отказа да сезира Конституционния съд за тези текстове в закона.

Тоест ако спрем за няколко дена да се тестваме от така наречения НОЩ какво ще обявяват? Вероятно ще ни излъжат? А откъде да знаем, че не го правят и сега? Даже сме по-склонни да вярваме, че го правят. Да не би случайно да имаме механизъм за контрол върху верността на тази информация? Не, нямаме такъв механизъм и за някой е важно да няма, тъй като тепърва предстоят интересни събития, с които ще се сблъскаме.

Засега ще спрем до тук, а вие приятели се замислете. Да не се окаже, че си имаме работа със смъртоносен политически вирус, целящ да внедри тотално подчинение върху обществата в цял свят.