След като днес Бойко Борисов се отказа от депутатско място в 45-то Народно събрание и заяви, че не желае депутатска заплата, аз се запитах- Ще последва ли Караянчева примера на Борисов и да се откаже да бъде депутат?

Вероятно съм истински наивник да допускам такива еретични мисли да преминават през главата ми, но не мога да си представя как точно Караянчева ще изпълнява онази част от клетвата, в която се казва, че във всичките си действия ще се ръководи от интересите на народа!

Вероятно вече е забравила онази реплика, с която призоваваше хората да ходят пеша, ама тя ръководейки се от интересите на народа не слизаше от колата на НСО, чиито разходи и поддръжка плаща именно народа.

Лично аз, като журналист не мога да преглътна и забраната на журналисти да влизат в сградата на Народното събрание, наложена лично от Караянчева!

Не мога да преглътна и да забравя за смъртта на 25-годишния Даниел Тасев, който намери смъртта си именно в сградата на Народното събрание, за чиято охрана персонална отговорност носи именно Караянчева.

Мога да продължа да пиша още много, но написаното за Караянчева винаги ще е недостатъчно, но днес я призовавам да последва примера на Бойко Борисов и да се откаже да бъде депутат!

Автор: Димитър Байрактаров