Пред почти пълният европарламент, евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас  буквално каза истината за България, като не спести нищо на родните ни евродепутати и българското правителство, ето какво каза:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • Gmail
  • Принтирай
  • LinkedIn

„Колеги днес, България и българските евродепутати отново се държат като шайка мафиоти, които искат чрез рекет да ни поставят условия как и кога да приемем Северна Македония и Албания в ЕС. Тези колеги от България, командвани дистанционно от страната си от техният министър председател, който искам да отбележа излиза от средите на мафията в тази страна и това на няколко пъти дори е подчертавано в грами дори на ЦРУ, искат да направим компромис с Албания и да я приемем в пакет с Македония. Колко удобно нали?
Мафиота Борисов иска да подкрепи другият мафиот министър председателя на Албания, за да могат да си продават каквото искат в така нареченият ЕС. Днес, аз заставам тук и призовавам всеки един евродепутат да стане от своята банка и всички заедно да отидем и да видим България отблизо, тази буквално разграбена страна именно от тези които я управляват вече 30 години, хора които са пряко свързани с колегите в тази зала от България. Всички техни партии или са били във властта или днес управляват България. За какъв съюз говорим колеги, когато в България минималната пенсия е 120 евро, няма никакво образование, а селата им буквално са разрушени, разграбени и изоставени на произвола на ромите и съдбата.
Колеги, България е една страна в която управляват мафиоти, те грабят всичко като това всичко означава и парите на всеки един европейски данъкоплатец, тази страна е райско кътче на земята, но ние буквално я оставихме на един кръг от хора да я управляват. Народа на България е в ЕВропа, защото там няма доходи, няма пари, а лъжите на премиерът им Бойко Борисов могат да се сравняват само с тези на диктаторите от преди 40 години. Това повече не трябва и не може да продължава, едни хора които не могат и не искат да си поправят своите неща вече 10 години като членове на европейският съюз да ни изнудват, все едно всички трябва да сме зависими от тази мафия.“

Източник: onovini.eu със съкращения