Овен – Останете отдадени на плановете, които вече сте стартирали. Ще трябва да заемете по-сериозно отношение във връзка със семейните въпроси. Ако се отървете от песимистичния си възглед, скоро ще намерите решения на проблема.

Телец – Фокусирайте се повече върху проблемите, които ви вълнуват. Планетарният фон е подкрепящ и ще почувствате прилив на енергия и самочувствие. Възползвайте се от това, за да преодолеете препятствията.

Близнаци – В любовния си живот сте убедени, че давате много повече, отколкото получавате в замяна и това ви кара да се оплаквате и да се чувствате разочаровани. Говорете открито с партньора си. Това е единственият начин да намерите решение, от което и двамата да сте доволни.

Рак – На работното място избягвайте напрежението и не рискувайте с нови идеи. Ще трябва да вземете някои бързи решения. Дайте си малко време, за да се отпуснете и да се освободите от стреса и напрежението.

Лъв – Не действайте изведнъж, тъй като решенията, взети реактивно и в гняв, рядко са добри. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да обмислите нещата рационално. Тъй като се чувствате донякъде емоционално, най-добре е през това време да сте сред добри приятели.

Дева  Това е добър ден за решаване на нерешени проблеми, които ви дразнят от известно време. Също така, и за ваше удовлетворение, редица планове, които отдавна се опитвате да приложите, най-накрая се сбъдват.

Везни – Днес настроението е доста приповдигнато. Ще откриете възможностите за промяна. Ако сте самотни, време е да излезете от черупката си и да срещнете някои свежи и нови лица. Съсредоточете се върху положителните неща и приятния ден.

Скорпион – Днес се постарайте да не бъдете твърде непреклонни. Научете се да приемате по-дипломатичен и зрял подход към хората и ситуациите. Това ще помогне да се избегнат бъдещи недоразумения и напрежение.

Стрелец – Трябва да претеглите всеки ход днес и да продължите много внимателно. Организирайте се и планирайте предварително, ако искате да постигнете целите си. Пазете се от неприятности, внимателно маневрирайте около всички препятствия по пътя си.

Козирог – На работното място климатът е доста непредсказуем. Въпреки че може да изглежда, че всичко върви гладко и вие вървите към целта си, изведнъж ще се появи нещо друго, с което ще трябва да се справите. Опитайте се да не се притеснявате и организирайте разумно времето си.

Водолей – Ще трябва да бъдете предпазливи и да избягвате конфликти с колегите си, като използвате дипломатическите си умения. Не забравяйте, че отнема време и усилия, за да спечелите някого и да постигнете всичко, което имате на ум.

Риби – Нещата са нестабилни, но се опитайте да запазите спокойствие и ще видите, че всичко ще се подреди, което ще ви помогне да възстановите баланса си. Опитайте се да подредите делата си едно по едно и ще намерите необходимите решения на всички проблеми, които ви тормозят.