Овен – Днес е по-добре да не вземате кардинални решения в живота. Това важи особено за работата и финансите. През деня много планове ще се променят, но не трябва да се разстройвате за това. Имате много идеи в главата си. Не губете нищо от поглед.

Телец – Трябва ясно да регулирате този ден. Не трябва да поемате огромно количество работа, ако се чувствате физически зле. Във финансовата сфера трябва да се избягват директните решения; необходимо е да се правят маневри.

Близнаци – Звездите препоръчват да бъдете по-внимателни към хората, с които трябва да прекарате по-голямата част от деня. Старайте се също при общуването да не натискате по „болезнените“ точки своя партньор.

Рак – Контролирайте апетита си, за да избегнете наддаване на тегло. Поглеждайте се по-често в огледалото, след което подарете шоколада, който ви се иска да изядете, на колега. Има шанс да се запознаете с приятен човек. Възможно е да останете само приятели, но и това е добре.

Лъв – Личните обиди са трудни за „поемане“, но затова избягвайте да се държите твърде предизвикателно. Научете се да живеете в мир с другите, за да намерите вътрешно спокойствие в себе си. Внимателно и по няколко пъти проверявайте това, което правите.

Дева – Любовта се нуждае от поддръжка и трябва да сте постоянно нащрек, не го забравяйте! Ако все още се борите със самотата си, огледайте се около себе си, защото ви очаква нещо добро и вие трябва да го видите.

Везни – Подходете към всичко, което ви вълнува, със спокойствие и реализъм и е сигурно, че ще успеете да го подредите. Денят носи редица благоприятни възможности, така че бъдете готови да ги посрещнете. Знаете, че всички успехи идват, само когато е подходящият момент за това.

Скорпион – Ще трябва да издържите на много критики за своя сметка. Но не бързайте да се обиждате, част от тях са градивни и полезни. Опитайте се да обърнете внимание на някои неща. Те могат да ви отведат по правилния път.

Стрелец – Може да поемете организацията на някое събитие. Просто не давайте твърде много команди, в противен случай плановете ще се провалят. Отделяйте повече време за лични въпроси. Въпреки че сте много заети, трябва да озарите живота си. Например, с нов любовен роман.

Козирог – Всички врати и пътища ще бъдат отворени пред вас днес. Лесно е да се премине чертата, отвъд която ще останат проблемите и ненужни обяснения. Приближете се до тези, които наистина цените и обичате. Днес приоритет са само искрените отношения, без лъжи и ревност.

Водолей – Отложете за известно време решаването на сложни финансови и битови проблеми. В службата или у дома могат да възникнат нестандартни ситуации. Но не забравяйте, че не сте сами, не се колебайте да поискате подкрепа.

Риби – По-добре е да се откажете да посещавате масови мероприятия и места, където има много хора, както и да изяснявате отношения. Както се казва, денят не е за комуникация. Можете дори да се уедините и да творите нещо, да създавате.