Димитър Димитров се закани да направи грандиозни разкрития за съдийството у нас, ако от Берое му позволят. Специалистът вече няколко месеца е начело на „старозагорци“, а след последния кръг, в който тимът му загуби от ЦСКА с 0:2 отправи остри критики към главния рефер Ивайло Стоянов. Това доведе до реакция от страна на съдийската комисия.

„Не се страхувам да кажа нещата такива, каквито са. Лошото е, че всичко хора, които са вътре във футболните среди, знаят за какво става дума. Боря се за справедливост, това е моята кауза, тя е честна и никога няма да се откажа от нея“, заяви специалистът пред „Меридиан Мач“ и продължи – „Наскоро се питаше защо сега скачам, а когато съм бил в Лудогорец съм си траял. Това не е вярно. Скачал съм и когато бях в Разград и в Левски, и навсякъде. Даже ще ви кажа, че онзи съдия от Пловдив (б.р. Неделчо Гаджалов) не даде чиста дузпа за Лудогорец срещу Верея и загубихме с 1:2. Седмици по-късно ми се извини и призна, че съм имал право. Имаше кампания срещу Лудогорец“, добави още Херо.

„Нека си припомнят защо бе махнат председателя Йордан Сталев. Какви доказателства да им дам? Нямам срс-та и не подслушвам телефони“, каза Димитров и даде още един пример.
„Преди време имаше изявление на футболните босове, че спират да оказват натиск върху съдиите. Това какво говори – че признават, че са ги натискали. Така че съдиите са по-малкият проблем. Тези, които изпълняват поръчки, редовно получават наряди. Това от съдии го знам и съм се убедил, че е така“, завърши Димитров.

Източник: sport-media.bg