Глоби и репатриране на автомобилите им за българските туристи са само част от неприятностите, които ги чакат на Черноморието ни!

За този тормоз припомниха наши читатели и разказаха, че липсата на паркоместа и безплатни паркинги по курортите от родното ни Черноморие превръщат почивката за туристите с автомобил в истински ад.

“Имаме чувството, че всичко това се прави умишлено, за да прогонват туристите”, разказва Ваня. “Наше приятелско семейство от Румъния миналото лято изживя истински кошмарна почивка, само защото бе ршило да дойде със семейния си автомобил. За три дена колата им бе вдигана три пъти от паяк, въпреки, че бяха спряли на място за гости на хотела. Разправиите и терора им струваха няколко стотин лева. Тези наши приятели никога повече няма да дойдат на почивка в България, а за мутренското поведение на служителите на репатрака едва ли е нужно да обяснявам? Вместо да ни залъгват с безплатни чадъри, да бяха построили паркинги за туристите. Аз и моето семейство категорично няма да почиваме на родното Черноморие и това е нашия протест срещу мутренското управление на държавата ни. Обичаме си родината, но мразим мутренското управление, което я съсипва”, завърши разказа си Ваня.

Пишем този материал, тъй като считаме, че Ваня е абсолютно права, а критиката ѝ е градивна и обективна.

Автор: От упор