ГЕРБ и така наречените патриоти ще ни баламосват с преговори за нова Конституция! Забележете кои са преговарящите- бивша данъчна инспекторка, детска лекарка, инженер, който е известен с прозвището Цвета Пекинска. Черешката на тортата все пак е видния “конституционалист” Касабов, на който не се знае какво ще му хрумне.

Дори само това е достатъчно да се досетите за пошлия цирк, който за пореден път ще ни разиграват от управляващата коалиция ОПГ. На всеки, който поне малко е запознат с политическите игри вече му е ясно, че от тези лица, които уж щели да преговарят, просто нищо не зависи. Опорките са спуснати на техните шефове от задкулисието, което бе сварено неподготвено от протестите и сега му трябва време, за да нареди картите.

Ясно, че Борисов си отива, но в същото време му се търси ново място, където да бъде пенсиониран. Заминават си и така наречените патриоти, които уж щяха да изчегъртват ДПС от властта, но всъщност го вклиниха здраво в нея.

Като казахме ДПС е редно да поясним, че именно то дърпа отново конците, защото без него  свикване на Велико Народно Събрание не може да има и именно ДПС ще диктува съдържанието на новата Конституция. Тоест така наречената коалиция ОПГ поднася цяла България на поднос на ДПС.