Вашият хороскоп за 25 септември 2023 година

Овен

 

 

Има вероятност да ви се наложи да се намесите в чужди дела, да подкрепите близък човек или да предпазите някого, на когото държите, от голяма грешка. Ще успеете да направите това тактично, без да нараните никого, дори най-уязвимите хора.

Телец

Няма значение дали отивате на среща с нови партньори, или обсъждате трудни въпроси с колеги, с които работите заедно от дълго време. Във всеки случай предложенията ви ще бъдат одобрени, а разногласията и кавгите ще бъдат избегнати.

Близнаци

Мнозина ще искат да установят контакт с вас. Бъдете готови да бъдете обстрелвани с въпроси и не се колебайте да говорите за постиженията си. Ако се държите открито, скоро ще получите много примамливи предложения.

Рак

Можете да направите много. Въпреки това не надценявайте възможностите си и не забравяйте да си почивате. Ако за известно време се откъснете от продуктивността на деня, настроението и благосъстоянието ви забележимо ще се подобрят.

Лъв

Именно умението да се контролирате при всякакви обстоятелства ще ви помогне да избегнете грешките и трудностите и да вземете правилните решения. Нещата може да изискват повече време, отколкото сте планирали, но вие ще се справите с тях акуратно и ще имате време за всичко.

Дева

Трябва да сте внимателни във всичко, което засяга финансовата сфера. Ако ще вземате назаем значителна сума пари, бъдете подготвени за това, че тя ще бъде върната не в уговореното време, а едва след известно време.

Везни

За успеха, който ще успеете да постигнете, не трябва да благодарите на успешното стечение на обстоятелствата или на своевременно появилите се помощници, а само на себе си. Оценявайте по номинална стойност труда си.

Скорпион

Ще ви бъде лесно да се споразумеете дори с тези, които не са като вас. Ще има възможност да възстановите полезни връзки, да постигнете споразумение с човек, който дълго време не е влизал в контакт.

Стрелец

Възможно е да бъдете обезпокоени от идея, която ще бъде твърде натрапчива. Може би тя периодично ще се връща при вас. Не я приемайте твърде сериозно, не е необходимо да отдавате на едно и също нещо голямо значение.

Козирог

В работата отдавате голямо значение на справедливостта и взаимното разбиране. Колегите ви могат да разчитат на вас. С финансите боравите внимателно, обръщате внимание на бюджета си и умело компенсирате разходите.

Водолей

Имате нужда от задачи, които напълно одобрявате, тогава всичко ще върви лесно и с вдъхновение. Днес се събужда желанието за промяна и вие поправяте това, което доскоро ви се е струвало безнадеждно.

Риби

Другите хора могат да ви изморят с празни приказки. Те ще загубят много от времето ви, ако им позволите. Отдалечете се, когато настъпи моментът. Не се задържайте наоколо само защото се страхувате да не ги обидите.

Източник: dunavmost.com